Έκπτωση 85%: Μόνο από 44€ για 6 συνεδρίες αποτρίχωσης με το πλέον διαδεδομένο και αποτελεσματικό Laser Αλεξανδρίτη, για άνδρες και γυναίκες, σε μικρές, μεσαίες και μεγαλές περιοχές. Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τέλος… από τα εξειδικευμένα κέντρα κοσμητικής ιατρικής Laserline Clinics σε Κόρινθο, Πάτρα, Καλαμάτα, Πύργο και Αγρίνιο. Αρχική Αξία 300€.

 

44€ για μικρές περιοχές.

agora f2


69€ για μεσαίες περιοχές.

 agora f2


59€ για μεγάλες περιοχές.

 agora f2

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (αποστολή και πληρωμή στο χώρο σας) επικοινωνήστε με το 2118500095 ή στείλτε SMS στο 6948501189
 
Τιμή DEAL 44€
Αξίας
Έκπτωση
Κέρδος
300€
85%
356€

H προσφορά λήγει σε:

Get Adobe Flash player

 
0714_main0714_logo

Συνολικός Αριθμός Αγορών

4
Η προσφορά είναι κλειστή.

Η προσφορα είχε κλείσει στις 4 αγορές.

Πληροφορίες & Όροι του Deal

 • Ο μοναδικός κωδικός εξαργύρωσης βρίσκεται άμεσα διαθέσιμος μέσα στο λογαριασμό σας με την ολοκλήρωση της αγοράς.
 • Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • €44 για 6 Συνεδρίες (4 + 2 συνεδρίες ΔΩΡΟ) Αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη για μία από τις Μικρές Περιοχές (Μεσόφρυο/Άνω Χείλος/Παρειές/Πηγούνι/Ακροδάχτυλα/Θηλές/Γραμμή Μπικίνι/Γραμμή Κοιλιάς/ Γραμμή Γλουτών/Πέλμα).
  • €69 για 6 (4 + 2 συνεδρίες ΔΩΡΟ) Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη για μία από τις Μεσαίες Περιοχές (Λαιμός Μασχάλες/Full Face/Full Μπικίνι/Κολάρο & Ώμους (Ανδρικό)/Άνω Χείλος & Θηλές/Γραμμή Κοιλιάς & Άνω Χείλος/Γραμμή Κοιλιάς & Θηλές).
  • €59 για 1 Συνεδρία Αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη για μία από τις Μεγάλες Περιοχές (Στήθος Ανδρικό και Κοιλιά/Πλάτη/Μέση/Γάμπες/Γλουτοί/Full Χέρια/Full πόδια (Γυναικείο). 
 • Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και ισχύει για μία περιοχή. 
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόβλημα μετά την αγορά του κουπονιού μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Δενδή στο κατάστημα της Πάτρας. 
 • Έως 4 κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για δώρο για τις μικρές και μεσαίες περιοχές και 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για δώρο για τις μεγάλες περιοχές.
 • Τηλεφωνική επικοινωνία 7 μέρες πριν για ραντεβού στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας.
 • Η προσφορά αφορά τις πόλεις:
  • Κόρινθος,
  • Πάτρα,
  • Καλαμάτα,
  • Πύργος και
  • Αγρίνιο.
 • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και η προσκόμιση του στο θέατρο την ημέρα της επίσκεψής σας.
 • Η πρώτη επίσκεψη πρέπει να γίνει έως τις 31/12/2013.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Xtipiseto.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί αγορά του κουπονιού.
"LASERLINE CLINICS"
 
Παντανάσσης 22,
Πάτρα.
 
Γυναικολογικό Κέντρο,
Κολοκοτρώνη 40,
Πάτρα.
 
Μανωλοπούλου και Μιαούλη 5,
Πύργος.
 
Σιδηροδρομικού Σταθμού 12,
Καλαμάτα.
 
Πλατεία Δημοκρατίας 1,
Αγρίνιο.
 
Ερμού 6,
Κόρινθος.
 
"Τα τηλέφωνα της επιχείρησης καθώς και λοιπά στοιχεία θα αναγράφονται στο κουπόνι σας"

 

0714_logo

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ

Η υπεροχή της ολοκληρωμένης αντιμετώπισης.

Η υπερβολική και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, είναι αποτέλεσμα είτε γενετικής προδιάθεσης είτε ενδοκρινολογικών διαταραχών και φαρμάκων.

Στα εξειδικευμένα κέντρα Laser line,οι αιτιολογικοί παράγοντες της ανεπιθύμητης τριχοφυίας εντοπίζονται και εφαρμόζεται στη συνέχεια ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης, που περιλαμβάνει όλους τους απαραίτητους συνδυασμούς, γιατί στον τριχικό θύλακα, δυο είναι οι περιοχές που καθοδηγούν την ανάπτυξη και τον κύκλο ζωής της τρίχας:

Ο βολβός (στο βαθύτερο άκρο) και το bulge (επιφανειακότερα του βολβού). Αυτοί είναι οι δυο επιτελικοί στόχοι για την πλήρη εξάλειψη της τρίχας.

Η ακίνδυνη δέσμη φωτός των εξελιγμένων Laser Long Pulse Alexandrite 755nm, απορροφάται επιλεκτικά από το πρωτεύον χρωμοφόρο στοιχείο του τριχικού θύλακα, τη μελανίνη ενέργειά της μετατρέπεται σε θερμική, με αποτέλεσμα την καταστροφή των δυο στόχων του τριχικού θύλακα, ανάλογα με την φάση της ανάπτυξης της τρίχας (αναγενής, καταγενής, τελογενής).

alejandrite

Ταυτόχρονα, το κατάλληλα επιλεγμένο μήκος κύματος (755 nm), η διάρκεια του παλμού σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και η χρήση ενεργητικών μηχανισμών ψύξης της επιδερμίδας, αφήνουν άθικτη την επιδερμίδα ακόμα και στα μεσογειακού τύπου δέρματα. Η μέθοδος της Laser αποτρίχωσης εφαρμόζεται ανώδυνα, με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα τόσο στις μικρές περιοχές του προσώπου όσο και στις μεγάλες περιοχές του σώματος.

Μόνο στα εξειδικευμένα κέντρα Laser line η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται ολοκληρωμένα με:

 • Δερματολογική και Ενδοκρινολογική διάγνωση, εκτίμηση εργαστηριακών εξετάσεων και υποστήριξη-αντιμετώπιση,
 • Χρήση της προηγμένης τεχνολογίας των εξελιγμένων Laser επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης και
 • Συνδυαστική εφαρμογή συμπληρωματικών μεθόδων αποτρίχωσης, όπως η ενζυματική ακανθόλυση του bulge (με στόχο την αποδιοργάνωσή του) και, στις βαθύτερες τρίχες, η εντοπισμένη θερμόλυση του βολβού.

0714_logo

"LASERLINE CLINICS"

Tα laserline clinics, αποτελούν ένα πλήρες εξοπλισμένο χώρο, ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες σας με μια μεγάλη γκάμα, αισθητικών περιποιήσεων και θεραπειών για το σώμα, το πρόσωπο, την αποτρίχωση, την μεταμόσχευση μαλλιών, την πλαστική χειρουργική και το Spa.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και με έμφαση στην λεπτομέρεια, εμείς εδώ στην laser επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα που σας προτείνουμε και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε, γι΄ αυτό και φιλοξενούμε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της αισθητικής.

And this is our line!!

Τέλος, η προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε τον κάθε πελάτη με ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη, είναι έννοιες συνυφασμένες με μας που σε συνδυασμό με τις πραγματικά ελκυστικές τιμές, αιτιολογούν απόλυτα την μακρόχρονη πορεία μας.

Αναλαμβάνουμε την αντιμετώπιση όλων των παθήσεων επανορθωτικής δερματολογίας μέσω υπηρεσιών που προσφέρονται στις κλινικές μας που βρίσκονται σε Πάτρα, Πύργο, Αγρίνιο, Κόρινθο και Καλαμάτα. Εάν αντιμετωπίζετε παθήσεις επανορθωτικής δερματολογίας όπως: ακμή, ρυτίδες, πανάδες, κηλίδες ευρυαγγείες ή άλλη δερματολογική πάθηση μπορείτε να απευθυνθείτε στους γιατρούς μας, που άμεσα και έγκυρα θα βοηθήσουν στο πρόβλημά σας.

Στις κλινικές μας εφαρμόζονται όλες τις θεραπείες αισθητικής δερματολογίας όπως peeling, μεσοθεραπεία, Botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, laser αποτρίχωσης. Στις κλινικές μας πραγματοποιούνται θεραπείες με όλα τα μέσα που διαθέτει η σύγχρονη αισθητική δερματολογία. Αντιμετωπίστε άμεσα ότι σας δυσαρεστεί αισθητικά όπως ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, κυτταρίτιδα, ουλές ακμής, ραγάδες και ενδείξεις γήρανσης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους γιατρούς μας οποιαδήποτε στιγμή και να κλείσετε ένα ραντεβού για κατ’ ιδίαν επίσκεψη. Οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να παραμελούμε θέματα κλινικής αλλά και αισθητικής δερματολογίας, όχι μόνο για την ατομική μας υγεία αλλά και για ψυχολογικούς παράγοντες. Η Laserline clinics βρίσκεται στο πλευρό του ασθενή ανά πάσα στιγμή, έτοιμη να προτείνει τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες.

"Οι δερματολογικές παθήσεις δεν επηρεάζουν μονάχα την υγεία μας, αλλά και την ψυχική μας διάθεση. Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζουμε να απευθυνθούμε στον γιατρό και με τη σωστή θεραπεία και συνεργασία να βρούμε λύση σε θέματα που μπορεί να μας προβληματίζουν για καιρό".

Επισκεφτείτε μας στους νέους, ανακαινισμένους μας χώρους για να δοκιμάσετε τις παροχές που σας προτείνουμε σε Πάτρα, Πύργο, Αγρίνιο, Καλαμάτα και Κόρινθο.

Γιατί η υγεία, η ομορφιά και η τέλεια αισθητική είναι έννοιες που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα!!